Penetrační testy

Termín
Miesto konania
Praha
Jazyk
CZ
Cena bez DPH
Bezplatne

Alternatívne termíny a miesta konania

Online
Praha, CZ
Online
Praha, CZ
Online
Praha, CZ

Počet dní: 1


Máte otázku?

Kontaktujte nás ohľadne školení.


This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

* Povinné

Ďakujeme za Váš záujem.

Na Vašu otázku alebo komentár sa pokúsime čo najskôr reagovať.

Požiadavka na termín

Vyplňte potrebné údaje, odošlite požiadavku a spojíme sa s Vami ohľadne termínu.


This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

* Povinné

Ďakujeme za záujem.

Pokúsime sa čo najskôr reagovať a dohodnúť termín.

Školiace miestnosti

ALEF Training disponuje vlastnými školiacimi priestormi. Učebne sú prispôsobené pre prezentácie a školenia a disponujú modernou zobrazovacou technikou.

ALEF Training na Slovensku disponuje 4 úplne novými modernými školiacimi miestnosťami. Sú pomenované podľa veľkých a zaujímavých miest a prístavov – Hamburg, New York, Rotterdam a Sydney.

Niektoré z miestností sú vybavené najnovšími interaktívnymi projektormi za účelom poskytovania vysoko kvalifikovaných školení a seminárov. Interaktívne projektory kombinujú funkciu whiteboardu a projektoru. Jedna z výhod používania takýchto projektorov je poskytnutie doplnkových informácií zakreslených špeciálnymi fixkami lektora priamo do prezentovaných slajdov prezentácie. Máte tak jedinečnú príležitosť zúčastniť sa na školení a toto moderné prezentačné médium vidieť v praxi.

Školiace miestnosti – Bratislava


Školiace miestnosti a školenia

Školiace miestnosti – Praha

Školiace miestnosti – Budapešť

Lektorský tím

Náš tím, zložený z viac ako 50 inštruktorov, ponúka široké spektrum technológií v oblasti routingu, switchingu, bezpečnosti, spolupráce a dátových centier. O odbornosti lektorov svedčí množstvo medzinárodných certifikátov najvyššej úrovne.

Jedinečnosť našich lektorov spočíva predovšetkým v tom, že majú bohaté skúsenosti z jednotlivých projektov, takže dokážu veľmi flexibilne reagovať na akýkoľvek dopyt alebo podnet zo strany študentov a získané poznatky z praxe potom predávať účastníkom týchto školení. Vďaka synergii spoľahlivého fungovania spoločnosti a dlhoročných skúseností veľmi pružne reagujeme na pripravované zmeny v oblasti Cisco špecializácií, takže poskytujeme širokú škálu certifikovaných kurzov, ktoré umožnia vám a vašim kolegom získať potrebné know-how pre následné certifikačné testy.

Okrem certifikovaných školení máme v ponuke i špeciálne kurzy, ktoré sú zamerané primárne na predávanie potrebných konfiguračných vedomostí, a tiež školenia na mieru, ktoré pripravíme na základe Vami definovaných požiadaviek, prípadne zrealizujeme štandardné školenie výhradne pre uzatvorenú skupinu záujemcov z Vašej spoločnosti priamo vo Vašich priestoroch.

200 +

Školení

20+

Školiacich miestností

50+

Certifikovaných lektorov

7

Krajín

Referencie

Naším cieľom je poskytovať profesionálne školiace služby, jedinečnosť našich školení spočíva v odovzdaní vedomostí ako na teoretickej, tak aj na praktickej úrovni. Lektori sú profesionáli s dlhoročnou praxou z rozsiahlych ICT implementácií.

Spoločnosť ALEF NULA poskytuje profesionálne školenia v oblasti IT zahŕňajúce certifikované aj znalostné kurzy už od roku 1995. V dnešnej dobe disponujeme viac ako 20 profesionálne vybavenými učebňami v 7 krajinách strednej a východnej Európy s viac ako 50 odbornými školiteľmi a viac ako 200 kurzmi.

Medzi naše portfólio patria on-site kurzy, on-line kurzy, školenia na mieru, konzultácie, vzdelávacie programy, e-Learning. Pravidelne usporadúvame semináre/webináre zadarmo, na ktoré je možné následne nadviazať odbornými školeniami z našej ponuky. Vďaka tomu preškolíme viac ako 3000 študentov za rok.


Medzi našich zákazníkov v školeniach patria:

  • AT&T Global Network Services Slovakia
  • Československá Obchodní Banka
  • Hewlett – Packard Slovakia
  • IBM Slovensko
  • Letové prevádzkové služby
  • Ministerstvo obrany SR
  • Ministerstvo vnútra SR
  • Národná banka Slovenska
  • Slovanet
  • Slovnaft
  • Orange Slovensko
  • Peugeot Citroën Automobiles
  • Siemens
  • Slovak Telekom
  • Slovenská sporiteľňa
  • Slovenské elektrárne
  • SHMÚ
  • S&T Slovakia
  • SPP
  • Soitron
  • T-Mobile Slovensko
  • Tatra banka
  • U.S.Steel Košice
  • VOLKSWAGEN Slovakia
  • VÚB
  • Železnice SR
  • Benestra
  • a ďalší…

Partneri

Spolupráca s našimi partnermi je nevyhnutnou súčasťou nášho rastu a úspechu.


CiscoCisco je najväčším dodávateľom sieťových technológií na svete, ktoré sú základom dátovej a hlasovej komunikácie, video komunikácie v internete a firemných počítačových sietí. Partnerstvo Alef s Ciscom má viacero úrovní. V oblasti implementácie riešení je Cisco Gold Partner, v oblasti vzdelávania je Cisco Learning Partner Specialized.


NetappSpoločnosť NetApp je svetovým lídrom v oblasti ukladania a správy dat. Vďaka neustálym investíciám do vývoja svojich riešení dokáže už od roku 1992 držať dlhodobé prvenstvo v zavádzaní inovatívnych prístupov.


f5F5 pomáha organizáciám vytvárať flexibilnú infraštruktúru IT, ktorá umožní okamžite reagovať na obchodné požiadavky a tak podporí ich ekonomický rast.


gopasPočítačová škola Gopas je najväčším poskytovateľom školení v oblasti informačných technológií na českom i slovenskom trhu. Ročne absolvuje odborné kurzy takmer 30 tisíc študentov, z ktorých väčšinu tvoria špecialisti IT. Aj napriek tomu, že pôsobí na pomerne malom trhu, patrí GOPAS k jedným z najväčších poskytovateľov IT školení v Európe.


DigiskillsDigiskills pomáha ľuďom vybudovať nové digitálne kompetencie, uľahčiť prácu s technológiami a zvyšovať tak pracovnú a osobnú produktivitu. “Veríme, že každého môže jeho práca baviť. Vieme, čo ľudí brzdí od skutočnej podstaty ich práce: rutinné činnosti, operatíva náročná na čas, neefektívne spôsoby komunikácie a zastarané pracovné návyky a postupy. Naším zámerom je motivovať ku skúšaniu nových vecí a zavádzaniu inovácií. Citlivo búrame všetky predsudky a obavy z používania počítačov a chytrých telefónov. Ukazujeme, že technológie a inovácie nespočívajú len v sofistikovaných vynálezoch, ale že vie uľahčiť každodenný život každého z nás. Vysvetľujeme technológie ľudskou rečou. Nie sme „IT-čkári“, ale používatelia, ktorí chcú z aplikácií a nástrojov vyťažiť maximum. Zároveň dobre vieme, že technológie sú dobrý sluha, ale zlý pán. Preto ich používame len tam, kde sú naozaj potrebné. A to naučíme aj vás.“


AWSAmazon Web Services (AWS) je svetovým lídrom v oblasti Public Cloudu a IaaS. IT riešenia postavené na platforme AWS sú dnes už štandardom v rámci portfólia takmer všetkých technológií (Cisco, NetApp, F5, apod.), ktoré našim zákazníkom dodávame. Alef Nula sa stal oficiálnym AWS Consulting Partnerom, čo nám umožňuje ponúknuť našim zákazníkom nielen širokú škálu riešení v oblasti public cloude či hybridného IT (kombinácia on-premise a public cloud), ale aj špecializované bezplatné semináre a alebo customizované školenia v týchto oblastiach.


vmwareVMware je jedným z najväčších poskytovateľov virtualizačného softvéru na svete. Partnerstvo Alef spočíva najmä v aktivitách v rámci Cisco Data Center špecializácie. ALEF Training taktiež ponúka špeciálny VMware kurz pre správu koncových staníc.


Pearson VUE je celosvetová certifikačná autorita, ktorá ponúka portfólio niekoľkých stoviek IT testov z oblasti informačných a komunikačných technológií. Zahŕňa technológie spoločností Cisco Systems, VMware, Adobe, Citrix, Tanberg či CompTIA. Na testovacie strediská svojich partnerov kladie Pearson VUE prísne požiadavky, ktoré ALEF Training spĺňa.


goodea Spoločnosť Goodey Consulting s.r.o. sa zaoberá konzultačné a vzdelávacie činností.

OUR KNOWLEDGE IS YOUR FUTURE

Kontakty


ALEF Distribution SK, s.r.o.
Galvaniho Business Centrum IV
Galvaniho 17/C
821 04 Bratislava 2
Slovenská republika

Tel.: +421 (2) 4920 3819
Fax: +421 (2) 4920 3899
E-mail:
 sk-training@alef.com

GPS: 48.162905,17.177623

Ako sa k nám dostanete?

Spojenie MHD: 
Zastávka Avion Shopping Park, Bus č.: 61, 63, 65, 96, 

Parkovanie:
Dostupné v okolí budovy na miestach označených „Návšteva“ a tiež na vedľajších parkoviskách obchodných domov Kika a Hornbach.

GDPR

Informácie o spracovaní osobných údajov

poskytnuté v súlade s nariadením Európskeho parlamentu a Rady (EÚ) 2016/679 o ochrane fyzických osôb pri spracúvaní osobných údajov a o voľnom pohybe takýchto údajov a o zrušení smernice 95/46/ES („GDPR“)

Kľúčovým záujmom a filozofiou skupiny ALEF GROUP je spokojnosť našich zákazníkov a tiež tých, s ktorými budujeme vzájomný obchodný vzťah. Na to nám slúžia poskytnuté osobné údaje, ktoré nielenže starostlivo chránime, ale tiež spracovávame v súlade s platnou legislatívou.

Nižšie nájdete detailný súhrn informácií, ako skupina ALEF Group, zahŕňajúca

  • ALEF Distribution CZ, s. r. o., Pernerova 691/42, Praha 8, email: cz-recepce@alef.com;
  • ALEF NULA, a. s., Pernerova 691/42, Praha 8, email: cz-recepce@alef.com;
  • ALEF Distribution SK, s. r. o., Galvaniho Business Centrum IV, Galvaniho 17/C, Bratislava 2, email: sk-reception@alef.com;
  • ALEF Distribution HU Kft., Váci út 30. 3. emelet, 1132 Budapest, email: hu-info@alef.com;
  • ALEF distribucija SI, d.o.o., Brnčičeva 15B, Ljubljana, email: si-info@alef.com;
  • ALEF Distribucija d.o.o., Ul. Grada Vukovara 284, Zagreb, email: hr-info@alef.com;
  • ALEF Distribucija Adria, d.o.o., Bulevar Mihajla Pupina 10L, Novi Beograd, email: rs-info@alef.com;
  • ALEF Distribution RO, Str. Oltetului Nr. 15, Bucuresti, email:  ro-backoffice@alef.com

získava, spracováva, uchováva poskytnuté osobné údaje a aké sú práva subjektov údajov podľa platnej legislatívy.

Aké osobné údaje využívame a komu ich sprístupňujeme?

Spoločnosti skupiny ALEF GROUP (Správca) spracovávajú údaje iba nevyhnutné na účely, ktoré sú spojené s organizáciou seminárov a školení (organizačná časť ALEF Training, https://training.alef.com/sk). Údaje zahŕňajú meno, priezvisko, e-mail.
Príjemcom týchto osobných údajov je Správca a ktorákoľvek osoba, akokoľvek majetkovo prepojená, a to či už priamo alebo nepriamo, so Správcom, a osoby, ktoré sú členmi skupiny ALEF GROUP, a to i v prípade, že taká osoba je v tretej zemi (t. j. mimo EÚ/Európsky hospodársky priestor), pokiaľ Európska komisia rozhodla, že táto tretia zem zaisťuje zodpovedajúcu úroveň ochrany osobných údajov (pozri napr. https://www.coe.int/en/web/conventions/full-list/-/conventions/treaty/108/signatures a https://eur-lex.europa.eu/legal-content/CS/TXT/?uri=CELEX%3A32016D1250), a zamestnanci uvedených osôb. Príjemcom osobných údajov môžu byť aj obchodní partneri Správcu alebo hore uvedených so Správcom majetkovo prepojených osôb, spracovatelia osobných údajov alebo orgány verejnej moci.

Na aký účel ich potrebujeme?

Získané údaje sú využívané iba na účely určené na  zaistenie plnenia služieb v rámci organizácie seminárov a školení.

Na akom právnom základe ich spracovávame?

V prípade osobných údajov poskytnutých za účelom plnenia služieb v rámci organizácie seminárov a školení spracovávame Vaše osobné údaje v hore uvedenom rozsahu v našom oprávnenom záujme spočívajúcom v nutnosti identifikácie Vašej osoby v nevyhnutne nutnom rozsahu.

Ako dlho ich uchovávame?

Získané údaje uchovávame zásadne počas doby trvania obchodného vzťahu a následne počas doby 4 rokov od jeho ukončenia.

Aké sú Vaše práva?

Môžete požadovať od Správcu prístup k osobným údajom. Máte právo od nás získať informácie, či vaše osobné údaje sú, či nie sú Správcom spracovávané, a pokiaľ sú spracovávané, máte ďalej právo získať k nim prístup spolu s nasledujúcimi informáciami o:

•    účeloch spracovania;
•    kategóriách dotknutých osobných údajov;
•    príjemcoch alebo kategóriách príjemcov, ktorým osobné údaje boli alebo budú sprístupnené;
•    plánovanej dobe, počas ktorej budú osobné údaje uložené, ak ju nie je možné určiť, o kritériách použitých na stanovenie tejto doby;
•    existencii práva požadovať od Správcu opravu alebo vymazanie osobných údajov, obmedzenie ich spracovania či práva vzniesť námietku proti tomuto spracovaniu;
•    práve podať sťažnosť na dozornom úrade; 
•    všetkých dostupných informáciách o zdroji osobných údajov;
•    skutočnosti, či dochádza k automatizovanému rozhodovaniu, vrátane profilovania, o použitom postupe, ako i  o význame a predpokladaných dôsledkoch takého spracovania pre vašu osobu;
•    práve byť informovaný o vhodných zárukách, ktoré sa vzťahujú na predanie osobných údajov do tretej zeme (t. j. mimo Európskej únie) v prípade, že sa osobné údaje predávajú do takej tretej zeme.

Môžete požadovať opravu osobných údajov, aby Správca bez zbytočného odkladu opravil nepresné osobné údaje, ktoré sa vás týkajú, s prihliadnutím na účel spracovania máte tiež právo na doplnenie neúplných osobných údajov, a to i poskytnutím dodatočného prehlásenia.

Môžete požadovať vymazanie osobných údajov („právo byť zabudnutý“) z týchto dôvodov:
•    osobné údaje už nie sú potrebné na účely, na ktoré boli zhromaždené alebo inak spracované;
•    odvolali ste súhlas, na základe ktorého boli osobné údaje spracované, a neexistuje žiadny ďalší právny dôvod na spracovanie;
•    osobné údaje boli spracované protiprávne;
•    osobné údaje musia byť vymazané k naplneniu právnej povinnosti;
•    osobné údaje boli zhromaždené v súvislosti s ponukou služieb informačnej spoločnosti.

Právo na vymazanie nie je možné uplatniť, pokiaľ je daná zákonná výnimka, najmä ak je spracovanie osobných údajov nevyhnutné na: 
•    výkon práva na slobodu prejavu a informácie;
•    splnenie právnej povinnosti, ktorá vyžaduje spracovanie podľa práva Európskej únie alebo členského štátu, ktoré sa na Správcu vzťahuje;
•    určenie, výkon alebo obhajobu právnych nárokov.


Je možné požadovať obmedzenie spracovania osobných údajov, teda právo na to, aby sme obmedzili spracovanie osobných údajov, v ktoromkoľvek z týchto prípadov:
•    popierate presnosť spracovávaných osobných údajov, spracovanie bude obmedzené na dobu potrebnú na to, aby Správca mohol presnosť osobných údajov overiť;
•    spracovanie je protiprávne, odmietnete vymazanie osobných údajov a požiadate namiesto toho o obmedzenie ich použitia;
•    Správca už osobné údaje nepotrebuje na účely spracovania, ale vy ich požadujete na určenie, výkon alebo obhajobu právnych nárokov.

Právo na prenosnosť osobných údajov, teda právo, aby sme odovzdali vaše osobné údaje, spracovávané automaticky na základe vášho súhlasu, inému správcovi v štruktúrovanom, bežne používanom a strojovo čitateľnom formáte; pri výkone svojho práva na prenosnosť údajov máte právo na to, aby osobné údaje boli odovzdané priamo jedným správcom druhému správcovi, ak je to technicky možné. 
Právo podať sťažnosť, napríklad zaslaním e-mailu alebo listu, na postup Správcu na Úrade na ochranu osobných údajov, so sídlom:
Úrad na ochranu osobných údajov Slovenskej republiky
Hraničná 4826/12, 820 07
 Bratislava
 
Všetky vyššie uvedené práva môžete uplatniť u príslušného Správcu zaslaním e-mailu na adresy uvedené v úvodnej časti tejto informácie alebo listom.

Obchodné podmienky

Obchodné podmienky školení a testov
spoločnosti ALEF Distribution SK, s.r.o. (ďalej len „OP“)

Verze 1.0
Účinnosť od 1.3.2020

1. Úvodné ustanovenie

Týmito obchodnými podmienkami sa riadia právne vzťahy objednávateľa školení a/alebo testov a poskytovateľom školení, spoločnosti ALEF Distribution SK, s.r.o., IČO 35 703 466, so sídlom Galvaniho 17/C, 821 04 Bratislava, spisová značka 12187/B vedená na Okresnom súde Bratislava 1 (ďalej len „spoločnosť ALEF“).

Tieto obchodné podmienky môžu byť spoločnosťou ALEF jednostranne zmenené. Práva a povinnosti objednávateľa školení a spoločnosti ALEF sa však vždy riadia OP v znení účinnom v dobe, kedy bola objednávka preukázateľne odoslaná spoločnosti ALEF; také znenie OP je pre objednávateľa školení záväzné.

Je vecou objednávateľa školení, aby priebežne sledoval aktuálne znenie OP (znenie OP je priebežne označované číslom verzie) a s OP sa priebežne zoznamoval. Všetky verzie OP vrátane verzie aktuálne účinnej sú zverejnené na internetových stránkach spoločnosti ALEF https://training.alef.com/sk .

Ceny školení sú uvedené na internetových stránkach. Uvedené ceny sú bez DPH.

2. Objednanie školení a testov

2.1. Objednanie školenia

Objednávku školenia je možné objednávateľom školenia realizovať prostredníctvom webovej stránky https://training.alef.com/sk alebo e-mailom na sk-training@alef.com. Každá objednávka musí mať náležitosti, ktoré sú následne potrebné pre fakturáciu a konkrétne prihlásenie, a to:

  • údaje právnickej alebo fyzickej osoby (objednávateľa školenia), na ktorú bude vystavená faktúra vrátane sídla a DIČ, ak je platcom DPH
  • výslovný odkaz, že objednávka a práva a povinnosti z nej vznikajúce sa riadia účinnými OP spoločnosti ALEF uverejnené na webových stránkach https://training.alef.com/sk , s ktorými sa objednávateľ školenia oboznámil a ktorými sa zaväzuje riadiť
  • meno, priezvisko a kontaktné údaje účastníka/účastníkov školenia
  • typ školenia a dátum, ktorého sa účastník/účastníci chcú zúčastniť
  • zvolený spôsob platby (faktúra, ALEF Training Credits, či Cisco Learning Credits, pokiaľ ich má objednávateľ školenia k dispozícii)

Po prijatí objednávky odošle pracovník ALEF Training Team spoločnosti ALEF každému objednávateľovi školenia a každému prihlásenému účastníkovi do 48 hodín potvrdenie objednávky, ak je termín školenia voľný. V prípade, že je termín zvoleného školenia už obsadený, budú objednávateľ školenia a každý prihlásený účastník kontaktovaní s ponukou alternatívnych termínov konania.

Minimálne týždeň pred začiatkom školenia účastníci školenia obdržia elektronickú pozvánku s bližšími organizačnými informáciami, akými sú termín začiatku školenia, miesto konania, či možnosti parkovania.

2.2. Objednanie testu

Objednávku testu je možné objednávateľom realizovať prostredníctvom webovej stránky https://training.alef.com/sk alebo e-mailom na sk-testing@alef.com , a to najneskôr 48 hodín pred želaným termínom testu. Každá objednávka musí mať náležitosti, ktoré sú následne potrebné pre fakturáciu a konkrétne prihlásenie, a to:

  • údaje právnickej alebo fyzickej osoby (objednávateľa testu), na ktorú bude vystavená faktúra vrátane sídla a DIČ, ak je platcom DPH
  • výslovný odkaz, že objednávka a práva a povinnosti z nej vznikajúce sa riadia účinnými OP spoločnosti ALEF uverejnené na webových stránkach https://training.alef.com/sk , s ktorými sa objednávateľ oboznámil a ktorými sa zaväzuje riadiť
  • meno, priezvisko a kontaktné údaje účastníka/účastníkov testu
  • typ testu, dátum a presnú hodinu, kedy sa chce účastník/účastníci zúčastniť
  • zvolený spôsob platby (faktúra, ALEF Training Credits, či Cisco Learning Credits, pokiaľ ich má objednávateľ k dispozícii)

Po prijatí objednávky odošle pracovník ALEF Training Team spoločnosti ALEF každému objednávateľovi a každému prihlásenému účastníkovi do 24 hodín potvrdenie objednávky, ak je termín voľný. V prípade, že je termín už obsadený, budú objednávateľ a každý prihlásený účastník kontaktovaní s ponukou alternatívnych termínov konania.

Účastník testu je povinný dodržiavať podmienky stanovené spoločnosťou VUE.

3. Úhrada školení a testov

3.1. Úhrada školenia

Účastnícky poplatok za školenie zahŕňa výučbu, použitie výpočtovej techniky, študijné materiály a vystavenie osvedčenia o absolvovaní školenia. V cene školenia je zahrnuté aj občerstvenie vrátane nápojov rôzneho druhu a teplý obed v prípade, že školenie prebieha v priestoroch Alef Training Centra. V prípade realizácie školenia mimo týchto priestorov je občerstvenie a obed vecou dohody objednávateľa školení a spoločnosti ALEF.

Úhrada cien školenia prebieha v prípade už existujúcich zákazníkov až po realizácii školenia, štandardne do 14 kalendárnych dní od doručenia faktúry. U nových zákazníkov je na prvú objednávku školenia vystavovaná zálohová faktúra, ktorú je objednávateľ školenia povinný uhradiť do začiatku školenia. Úhradou sa rozumie pripísanie čiastky úhrady na účet poskytovateľa školenia. Po školení je objednávateľovi školenia vystavená faktúra – daňový doklad. V prípade bezproblémovej úhrady, t.j. vo fakturovanej čiastke a termíne, je každé ďalšie školenie už platené rovnako ako v prípade už existujúcich zákazníkov spoločnosti ALEF, teda až po jeho ukončení do 14 kalendárnych dní od doručenia faktúry.

V prípade, že spoločnosť má k dispozícii ALEF Training Credits (ATC), tieto môže využiť ako platbu za príslušné školenie. Informácie o aktuálnej výške a spôsobe ich čerpania podá ALEF Training Team spoločnosti ALEF.

Pokiaľ má spoločnosť k dispozícii Cisco Learning Credits (CLC), tieto je možné použiť len na certifikované Cisco školenia.

V prípade omeškania s úhradou ceny školenia vzniká povinnosť objednávateľovi školenia uhradiť spoločnosti ALEF úrok z omeškania vo výške 0,05% z dlžnej čiastky za každý deň omeškania.

3.2. Úhrada testu

Účastnícky poplatok za test zahŕňa samotný test v komfortnej, klimatizovanej miestnosti. K dispozícii má účastník aj občerstvenie zahŕňajúce nealkoholické teplé a studené nápoje.

Úhrada cien testu prebieha v prípade už existujúcich zákazníkov až po realizácii testu, štandardne do 14 kalendárnych dní od doručenia faktúry. U nových zákazníkov je na prvú objednávku testu vystavovaná zálohová faktúra, ktorú je objednávateľ povinný uhradiť pred termínom testu. Úhradou sa rozumie pripísanie čiastky úhrady na účet poskytovateľa testu. Následne po realizácii testu je objednávateľovi vystavená faktúra – daňový doklad. V prípade bezproblémovej úhrady, t.j. vo fakturovanej čiastke a termíne, je každý ďalší test už platený rovnako ako v prípade už existujúcich zákazníkov spoločnosti ALEF, teda až po jeho ukončení do 14 kalendárnych dní od doručenia faktúry.

V prípade, že spoločnosť má k dispozícii ALEF Training Credits (ATC), tieto môže využiť ako platbu za príslušný test. Informácie o aktuálnej výške a spôsobe ich čerpania podá ALEF Training Team spoločnosti ALEF.

Pokiaľ má spoločnosť k dispozícii Cisco Learning Credits (CLC), môže ich využiť nepriamo ako platbu za príslušný test. O postup je potrebné požiadať pracovníka ALEF Training Team spoločnosti ALEF.

V prípade omeškania s úhradou ceny testu vzniká povinnosť objednávateľovi uhradiť spoločnosti ALEF úrok z omeškania vo výške 0,05% z dlžnej čiastky za každý deň omeškania.

4. Storno podmienky

4.1. Školenia

Žiadosť o bezplatné zrušenie účasti na certifikovanom školení je potrebné zaslať najneskôr do 35 pracovných dní pred termínom začiatku školenia na sk-training@alef.com, prípadne príslušnému pracovníkovi ALEF Training Teamu spoločnosti ALEF, ktorým bola objednávka potvrdená. V prípade zrušenia účasti menej ako 35 pracovných dní pred termínom začiatku školenia sú storno podmienky nasledovné:

  • zrušenie účasti na certifikovanom školení menej ako 35 pracovných dní pred termínom začiatku školenia - storno poplatok (bez DPH) tvorí 50% z ceny školenia (bez DPH)

  • zrušenie účasti na certifikovanom školení menej ako 10 pracovných dní pred termínom začiatku školenia - storno poplatok (bez DPH) tvorí 100% z ceny školenia (bez DPH)

Žiadosť o zrušenie necertifikovaných školení je potrebné zaslať najneskôr 10 pracovných dní pred termínom začiatku školenia. Pokiaľ je žiadosť zaslaná neskôr, bude účtovaný storno poplatok (bez DPH) vo výške 100% z ceny školenia (bez DPH).

Storno poplatky sú splatné do 14 kalendárnych dní od doručenia faktúry.

4.2. Testy

Po potvrdení registrácie na test pracovníkom spoločnosti ALEF nie je možné objednávku testu zrušiť, je možné termín testu len zmeniť, najneskôr 2 pracovné dni pred plánovaným termínom testu.

Pokiaľ je žiadosť zaslaná neskôr, bude účtovaný storno poplatok (bez DPH) vo výške 100% z ceny testu (bez DPH).

V prípade omeškania s úhradou storno poplatku alebo administratívneho poplatku vzniká povinnosť uhradiť úrok z omeškania vo výške 0,05% z dlžnej čiastky za každý deň omeškania.

Viac v článku 5.2. Organizácia - Testy .

5. Organizačné zmeny

5.1. Školenia

Spoločnosť ALEF (ALEF Training Team) si vyhradzuje právo zrušiť plánovaný termín školenia v prípade neočakávaných udalostí - ochorenie lektora, prerušenie dodávky služieb (ako je napr. elektrická energia, internet apod.)

Spoločnosť ALEF si tiež vyhradzuje právo zrušiť termín školenia v prípade, že sa nenaplní dostatočný počet účastníkov potrebný na jeho realizáciu. V takom prípade bude objednávateľ školenia a prihlásení účastníci kontaktovaní s novým možným termínom.

5.2. Testy

Termín testu je možné zmeniť, je však potrebné ohľadom zmeny termínu kontaktovať osobu, ktorá registráciu na príslušný test potvrdzovala, a to najneskôr 2 pracovné dni pred plánovaným termínom testu. Zmena termínu je bezplatná.

Pri druhej a každej ďalšej zmene termínu testu je účtovaný administratívny poplatok vo výške 20 EUR (bez DPH). Tento administratívny poplatok je splatný do 14 kalendárnych dní od doručenia faktúry.

Informácie o zmene termínu je potrebné zaslať najneskôr 2 pracovné dni pred termínom konania na sk-testing@alef.com. Ak je zmena termínu možná, bude spoločnosťou ALEF potvrdená.

6. Elektronické materiály

V súvislosti s novým trendom poskytovania elektronických školiacich materiálov k certifikovaným Cisco školeniam, je potrebné, aby si účastníci na školenie su sebou priniesli notebook, ak k tomu budú vyzvaní. Prípadne môžu minimálne týždeň pred termínom zahájenia školenia požiadať o jeho bezplatné zapožičanie.

7. Záverečné ustanovenia

Tieto OP, právne vzťahy z nich vznikajúce či s nimi súvisiace vrátane vzťahov mimozmluvných (ak je pre ne voľba práva prípustná), sa riadi právnym poriadkom Slovenskej republiky s vylúčením kolíznych noriem medzinárodného práva súkromného. V záležitostiach týmito OP neupravených sa právny vzťah medzi objednávateľom školenia a/alebo testu a spoločnosťou ALEF riadi občianskym zákonníkom.

Cisco Learning PartnerCisco Business Enablement Partner   Comptia F5AWS