VMware vSphere: What´s New[V5.5 to V6.7]

Koda: VM_WN Podatkovni center VMWARE Nivo: VCP Težavnost: Advanced

Trenutni datumi izobraževanj

Prag, CZ
Beograd, RS
Prag, CZ
Beograd, RS
...

Trajanje 3


Ali imate vprašanja?

Contact us for more detailed information.


This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

* obvezno

Hvala za zanimanje

Na vaše vprašanje bomo odgovorili v najkrajšem možnem času

Datum zahtevka

Izpolnite zahtevana polja, pošljite zahtevek in odgovorili vam bomo


This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

* obvezno

Hvala za zanimanje

Našli vam bomo ustrezen termin.

Učilnice

Alef centri za usposabljanje, dostop do izobraževalnega razredu kapaciteto 12 sedežev. .

Vsaka učilnica je opremljena s projektorjem, plošče, WiFi in računalniško opremo. Praktično usposabljanje omogoča udeležencem, da pridobijo veščine, potrebne za konfiguriranje programske opreme.

Ljubljana

Budimpešta

CZ

ALEF Training Center ima na razpolago pet izobraževalnih učilnic. Trije razredi so dobila ime po celinah - Avstralija, ki ima kapaciteto 8, Evropa in Afrika ima vsaka od 12 - obseg dopolnjuje učilnica z opremo (12 mest) in s pomočjo kompetenčnega centra (18 mest).

SK

ALEF ima 4 učilnice za usposabljanje poimenovane po svetovnih mestih. Sidney ima kapaciteto 16 postelj, Rotterdam in Hamburg, vsak ima 12 sedežev, medtem ko je v New Yorku 8 mest.

HU

ALEF izobraževalni center ima tri učilnice za usposabljanje, ki so poimenovane po mestih v državah, v katerih posluje Alef. Praga ima kapaciteto 12 sedežev, Bratislava in Budimpešta ima 8 mest.

Predavatelji

Z ekipo več kot 50 trenerjev ponujamo celoten nabor tehnoloških znanj na področju usmerjanja in preklapljanja, varnosti, sodelovanja in podatkovnih centrov. Strokovnost inštruktorjev dokazuje vrsta vrhunskih mednarodnih certifikatov.

Edinstvenost naših predavateljev je predvsem v njihovi bogati izkušnji z vsakim projektom, zato so zelo prilagodljivi pri odzivanju na predloge študentov ali odgovarjanju na vprašanja in prenašanju praktičnega znanja na tečajnike. Zahvaljujoč zaupanja vrednemu delovanju podjetja in dolgoletnim izkušnjam, smo zelo prilagodljivi pri odzivanju na projekte, ki jih pripravljamo v Ciscu, zato vam lahko zagotovimo široko paleto certificiranih tečajev, ki vam in vašim sodelavcem omogočajo pridobitev potrebnega strokovnega znanja za prihodnje preizkuse certificiranja.

Poleg certificiranega usposabljanja ponujamo tudi posebne tečaje, ki se osredotočajo na:

Reference

Naš cilj je zagotavljanje storitev strokovnega usposabljanja. Edinstvenost našega usposabljanja je v prenosu znanja, tako v teoriji kot v praksi. Govorci so strokovnjaki z dolgoletnimi izkušnjami na področju širokega izvajanja IKT.

Zato cenimo pozitivne povratne informacije. Hvala za vse povratne informacije in še naprej bomo rasli.

Naše podjetje ALEF NULA že od leta 1995 izvaja informacijsko izobraževanje, vključno s certificiranimi in znanimi razvojnimi tečaji. Danes imamo več kot 20 strokovno opremljenih učilnic v 7 državah Srednje in Vzhodne Evrope z več kot 50 poklicnimi trenerji in več kot 200 tečaji.

Naš portfelj vključuje tečaje na kraju samem, spletne tečaje, prilagojeno usposabljanje, vaje, vaje in e-izobraževanje. Redno organiziramo brezplačne seminarje / spletne seminarje, po katerih lahko nadaljujete z usposabljanjem s strokovnimi tečaji, ki jih ponujamo. Zahvaljujoč temu vsako leto usposabljamo več kot 3000 študentov.

Partnerji

Delo s partnerji je bistveni del naše rasti in uspeha.


CiscoCisco je največji svetovni ponudnik omrežnih tehnologij, ki zagotavljajo temelj za podatkovno in glasovno komunikacijo, internetno video komunikacijo in poslovna računalniška omrežja. ALEF in Cisco obstajata na več ravneh. Cisco Gold Partner pri izvajanju svojih rešitev, na področju izobraževanja pa ima Cisco Learning Partner Specialized svojo certifikacijo.


NetappNetApp je svetovni vodja na področju shranjevanja in upravljanja podatkov. S svojim nenehnim vlaganjem v razvoj svojih rešitev je od leta 1992 lahko ohranil vodilno mesto v inovativnih pristopih.


f5F5 pomaga organizacijam ustvariti fleksibilno informacijsko infrastrukturo, ki jim omogoča takojšen odziv na poslovne potrebe in s tem podpira njihovo gospodarsko rast.


gopasRačunalniška šola GOPAS je največji ponudnik izobraževanja na področju Češke in Slovaške. Vsako leto se poklicnega usposabljanja udeleži skoraj 30.000 študentov, večina IT strokovnjakov. Kljub temu, da deluje na razmeroma majhnem trgu, je GOPAS eden največjih ponudnikov IT-izobraževanja v Evropi.


DigiskillsDigiskills pomaga pri gradnji novih digitalnih kompetenc. Tehnologija ljudem olajša delo in znatno poveča njihovo produktivnost in zadovoljstvo. „Verjamemo, da lahko vsakdo uživa v svojem delu. Vemo, kaj je ljudem v središču njihovega dela: rutinske dejavnosti, zamudne operacije, neučinkoviti načini komuniciranja ter zastarele delovne navade in procesi. Motiviramo vse, da preizkusijo nove stvari in novosti. Občutljivi smo za vse predsodke in pomisleke glede uporabe računalnikov in pametnih telefonov. Pokažemo, da tehnologija in inovacije ne le vsebujeta prefinjene izume, ampak lahko tudi olajšata vsakdanje življenje vseh nas. Tehnologija je pojasnjena v človeškem jeziku. Nismo strokovnjaki IT, ampak uporabniki, ki želimo kar najbolje izkoristiti aplikacije in naprave. In tega vas bomo tudi naučili. "


AWS Amazon Web Services (AWS) je svetovni vodja v Public Cloud na področju IaaS. IT-rešitve, ki temeljijo na platformi AWS, so zdaj standardno v portfelju skoraj vseh tehnologij (Cisco, NetApp, F5 itd.), Ki jih ponujamo svojim strankam. ALEF NULA je postal uradni svetovalni partner AWS, ki nam omogoča, da svojim strankam ponudimo široko paleto rešitev ne le na področju javnega oblaka ali hibridnega IT-ja (kombinacija lokalnega in javnega oblaka), temveč tudi na specializiranih, brezplačnih seminarjih ali prilagojenih usposabljanjih na teh območjih.


vmwareVMware je eden največjih ponudnikov programske opreme za virtualizacijo na svetu. Partnerstvo ALEF je predvsem v dejavnostih specializiranih podatkovnih centrov Cisco. Vadbeni center ALEF ponuja tudi poseben tečaj WMware za upravljanje končnih delovnih postaj od konca do konca.


Pearson VUE je svetovni organ za certificiranje, ki ponuja paleto sto testov IT na področju informacijskih in komunikacijskih tehnologij. Vključuje Cisco Systems, VMware, Adobe, Citrix, Tanberg in druge. tehnologije iz CompTIA podjetij. Pearson VUE ima stroge zahteve za svoje partnerske testne centre, ki jih izpolnjuje ALEF Training Center.


goodea Goodea Consulting s. r. o. podjetje se ukvarja s svetovanjem in izobraževanjem.

OUR KNOWLEDGE IS YOUR FUTURE

Kontakt

V primeru, da vas šolanje zanima, nas prosim kontaktirajte.


ALEF Distribucija SI, d.o.o.
Brnčičeva 15B
1231 Ljubljana
Republika Slovenija

Davčna številka SI: 22038710
Matična številka:
6803610000

E-mail: si-training@alef.com

GDPR

.

Usposabljanje

Nasvet o varstvu osebnih podatkov (informacije) 

Spodaj navedene informacije so vam kot posamezniku, na katerega se nanašajo osebni podatki, zagotovljene v skladu z Uredbo (EU) 2016/679 Evropskega parlamenta in Sveta o varstvu posameznikov pri obdelavi osebnih podatkov in o prostem pretoku takih podatkov ter o razveljavitvi Direktive 95/46/ES – z okrajšavo imenovano tudi GDPR (Splošna uredba o varstvu podatkov).

Ključni interes in filozofija podjetij družbe ALEF Group je zadovoljiti naše stranke in tiste, s katerimi gradimo vzajemni poslovni odnos. V ta namen uporabljamo predložene osebne podatke, ki jih pazljivo varujemo in obdelujemo v skladu z veljavno zakonodajo.

V nadaljevanju je podroben povzetek, kako družba ALEF Group, ki vključuje podjetja 

  • ALEF Distribution CZ, s. r. o., Pernerova 691/42, Praga 8, e-naslov: cz-recepce@alef.com;
  • ALEF NULA, a. s., Pernerova 691/42, Praga 8, e-naslov: cz-recepce@alef.com;
  • ALEF Distribution SK, s. r. o., Galvaniho Business Centrum IV, Galvaniho 17/C, Bratislava 2, e-naslov: sk-reception@alef.com;
  • ALEF Distribution HU Kft., Váci út 30. 3. emelet, 1132 Budimpešta, e-naslov: hu-info@alef.com;
  • ALEF distribucija SI, d.o.o., Brnčičeva 15B, Ljubljana, e-naslov: si-info@alef.com;
  • ALEF Distribucija d.o.o., Ul. Grada Vukovara 284, Zagreb, e-naslov: hr-info@alef.com;
  • ALEF Distribucija Adria, d.o.o., Bulevar Mihajla Pupina 10L, Novi Beograd, e-naslov: rs-info@alef.com;
  • ALEF Distribution RO, Str. Oltetului Nr. 15, Bukurešta, e-naslova:  ro-backoffice@alef.com,

prejema, obdeluje in shranjuje pridobljene osebne podatke in kakšne so pravice posameznikov po veljavni zakonodaji.

Katere osebne podatke uporabljamo in komu jih dajemo na voljo?

Podjetja družbe ALEF Group (upravljavca) obdelujejo podatke samo za namene, povezane z organizacijo seminarjev in usposabljanj (organizacijski del za ALEF Training, http://training.alef.com/en). Podatki vključujejo ime, priimek in e-naslovo.

Uporabnik takih osebnih podatkov je upravljavec in kateri koli subjekt, ki je neposredno ali posredno na kakršen koli način povezan z upravljavcem v smislu sredstev, ter subjekti, ki so člani družbe ALEF Group, tudi v primeru, da je takšen subjekt tretja država (tj. zunaj Evropske unije), če je Evropska komisija odločila, da takšna tretja država zagotavlja primerno raven varovanja osebnih podatkov (za seznam držav, glej na primer https://www.coe.int/en/web/conventions/full-list/-/conventions/treaty/108/signatures in https://eur-lex.europa.eu/legal-content/SL/TXT/?uri=CELEX%3A32016D1250), ter zaposleni v zgoraj omenjenih subjektih. Uporabniki osebnih podatkov so lahko tudi poslovni parterji upravljavca, subjekti, ki so povezani z upravljavcem v smislu sredstev, obdelovalci osebnih podatkov ali organi javne oblasti.

Kaj je namen obdelave osebnih podatkov?

Predloženi osebni podatki se uporabljajo le za namene, povezane z zagotavljanjem naših storitev seminarjev in organizacije usposabljanj.

Kaj je pravna podlaga za obdelavo osebnih podatkov?

V primeru predložitve osebnih podatkov za namene povezane z zagotavljanjem naših storitev seminarjev in organizacije usposabljanj, vaše osebne podatke v zgoraj omenjenem obsegu obdelamo v našem zakonitem interesu, ker vas moramo, kolikor je treba, identificirati.

Kako dolgo se osebni podatki hranijo?

Osebni podatki se hranijo za čas trajanja poslovnega odnosa in 4 leta potem, ko se konča.

Katere pravice imate kot posameznik, na katerega se nanašajo osebni podatki?

Zahtevati od upravljavca dostop do osebnih podatkov, tj. imate pravico od upravljavca dobiti potrditev, ali se obdelujejo vaši osebni podatki, in kadar je tako, dostop do njih in naslednjih informacij:

  • nameni obdelave;
  • vrste zadevnih osebnih podatkov;
  • uporabniki ali kategorije uporabnika, ki so jim bili ali jim bodo razkriti osebni podatki;
  • predvideno obdobje hrambe osebnih podatkov, ali če to ni mogoče, meril, ki se uporabijo za določitev tega obdobja;
  • obstoj pravice, da se od upravljavca zahteva popravek, ali izbris osebnih podatkov, ali omejitev obdelave osebnih podatkov v zvezi s posameznikom, na katerega se nanašajo osebni podatki, ali obstoj pravice do ugovora taki obdelavi;
  • pravica do vložitve pritožbe pri nadzornem organu;
  • vse razpoložljive informacije o virih osebnih podatkov;
  • obstoj avtomatiziranega sprejemanja odločitev, vključno z oblikovanjem profilov, o uporabljenem postopku, kot tudi pomen in predvidene posledice take obdelave za vas;
  • pravica biti obveščeni o ustreznih zaščitnih ukrepih, ki so povezani s prenosom osebnih podatkov v tretjo državo (tj. zunaj Evropske unije) v primeru, da so osebni podatki preneseni v takšno tretjo državo.

Upravljavec vam predloži kopijo osebnih podatkov, ki se obdelujejo.

Zahtevati popravek osebnih podatkov, tj. da upravljavec brez nepotrebnega odlašanja popravi netočne osebne podatke v zvezi z vami in da imate ob upoštevanju namena obdelave tudi pravico do dopolnitve nepopolnih osebnih podatkov, vključno s predložitvijo dopolnilne izjave.

Zahtevati izbris (»pravica do pozabe«), tj. doseči, da upravljavec brez nepotrebnega odlašanja izbriše osebne podatke v zvezi z vami, kadar velja eden od naslednjih razlogov:

  • osebni podatki niso več potrebni v namene, za katere so bili zbrani ali kako drugače obdelani;
  • preklicali ste privolitev, na podlagi katere poteka obdelava in za obdelavo ne obstaja nobena druga pravna podlaga;
  • osebni podatki so bili obdelani nezakonito;
  • osebne podatke je treba izbrisati za izpolnitev pravne obveznosti v skladu z zakonsko obveznostjo;
  • osebni podatki so bili zbrani v zvezi s ponudbo storitev informacijske družbe;.

Pravica do izbrisa ne velja v primeru izjeme, zlasti če je obdelava podatkov potrebna za:

  • uresničevanje pravice do svobode izražanja in obveščanja;
  • izpolnjevanje pravne obveznosti obdelave na podlagi prava Unije ali prava države članice, ki velja za upravljavca;
  • uveljavljanje, izvajanje ali obrambo pravnih zahtevkov.

Zahtevati omejitev obdelave osebnih podatkov, tj. pravico, da upravljavec omeji obdelavo osebnih podatkov v katerem koli izmed naslednjih primerov:

• če oporekate točnosti osebnih podatkov, bo obdelava omejena za obdobje, ki upravljavcu omogoča preveriti točnost osebnih podatkov;

• če je obdelava nezakonita in nasprotujete izbrisu osebnih podatkov ter namesto tega zahtevate omejitev njihove uporabe;

• če upravljavec osebnih podatkov ne potrebuje več za namene obdelave, temveč jih potrebujete vi za uveljavljanje, izvajanje ali obrambo pravnih zahtevkov;

• če ste nasprotovali obdelavi osebnih podatkov v primeru, da so osebni podatki obdelani za namen zakonitega interesa upravljavca, vključno z oblikovanjem profila, v takem primeru upravljavec ne bo več obdeloval osebnih podatkov, razen če so dokazani upravičeni razlogi za obdelavo, ki prevladujejo nad interesi ali pravicami in svoboščinami posameznika, na katerega se nanašajo podatki, ali za uveljavljanje, izvajanje ali obrambo pravnih zahtevkov.

Kadar je bila obdelava omejena, se osebni podatki z izjemo njihovega shranjevanja obdelujejo le z vašo privolitvijo ali za uveljavljanje, izvajanje ali obrambo pravnih zahtevkov ali zaradi varstva pravic druge fizične ali pravne osebe ali zaradi pomembnega javnega interesa Unije ali države članice.

Prenosljivost osebnih podatkov, tj. pravico, da upravljavec prenese vaše samodejno obdelane osebne podatke na podlagi vaše privolitve drugemu upravljavcu v strukturirani, splošno uporabljani in strojno berljivi obliki; kadar uveljavljate pravico do prenosljivosti podatkov, imate pravico, da se osebni podatki prenesejo neposredno od enega upravljavca do drugega, kjer je to tehnično izvedljivo.

Pravico do ugovora, kajti v primeru, da se vaši osebni podatki obdelujejo za namene neposrednega trženja, imate pravico, da kadar koli ugovarjate obdelavi osebnih podatkov v zvezi s seboj za namene takega trženja, vključno z oblikovanjem profilov, kolikor je povezano s takim neposrednim trženjem; v tem primeru se osebni podatki ne bodo več uporabljali v te namene.

Vložiti pritožbo, na primer tako, da pošljete e-pošto na naslov za prijavo ali pismo na zgoraj navedene naslove za stik upravljavca; pritožbo o upraviteljevih ukrepih lahko vložite tudi na Informacijskega pooblaščenca, ki ima sedež na naslovu: Zaloška 59, 1000 Ljubljana,  Slovenija.

E naslov za prijavo: https://www.ip-rs.si/varstvo-osebnih-podatkov/pravice-posameznika/

Vse zgoraj omenjene pravice lahko uveljavljate pri skrbniku tako, da pošljete e-pošto na naslove, ki so navedeni v uvodnem delu teh informacij, ali tako, da pošljete pismo.

Pogoji poslovanja

Izobraževalni center ALEF Distribucija d.o.o. Različica 1.0Velja od 01.01.2019. let.

1. Uvodne določbe

Pogoji poslovanja urejajo pravna razmerja med uporabniki izobraževanj in / ali testov, (v nadaljnjem besedilu "Izobraževanje") in usposobljevalcem, ALEF Distribucija SI, računalništvo in informatika, d.o.o., DŠ: SI22038710, s sedežem: Brnčičeva ulica 15B, 1231 Črnuče (v nadaljevanju: ALEF).

Te pogoje lahko ALEF enostransko spremeni. Pravice in dolžnosti naročnika in ALEF pa ureja kazenski zakonik, z besedilom, ki velja v času, ko se dokaže, da je naročilo poslano na ALEF; takšno besedilo in pogoji poslovanja je za naročnika usposabljanja zavezujoče.

Naročnik je dolžan spremljati trenutno vsebino pogojev poslovanja (besedilo PP je stalno označeno s številko različice) in ga nenehno seznanjati z PP. Vse različice PP, vključno s trenutno veljavno različico, so objavljene na spletni strani ALEF: https://training.alef.com/si.

Cene usposabljanj so navedene na zgoraj omenjeni spletni strani in so izražene brez DDV.

2. Naročanje izobraževanja

Stranka lahko naroči usposabljanje na spletnem mestu https://training.alef.com/si ali pa pošlje e-poštno sporočilo na si-training@alef.com. Vsako naročilo mora ob posebni registraciji vsebovati vse potrebne podatke za izdajanje računov:

-       Podatki o pravni in fizični osebi, za katero bo izdan račun, vključno s sedežem in davčno številko, če je plačnik DDV zavezanec;

-        Izrecno se sklicuje na to, da naročilo, pravice in obveznosti, ki iz njega izhajajo, urejajo veljavni pogoji poslovanja družbe ALEF, ki je objavljen na spletni strani https://training.alef.com/si, s katerim se je naročnik seznanil in za katerega se zavezuje, da ga bo spoštoval.

-       Ime, priimek in kontaktni podatki udeležencev usposabljanja

-       vrsta izobraževanja in datum, ko se udeleženci želijo udeležiti;

-       Izbran način plačila (račun, ALEF trening vaučerji ali Cisco Learning krediti, če jih ima naročnik za usposabljanje).

V primeru, da je usposabljanje brezplačno bo ALEF po prejemu naročila vsakemu naročniku in registriranemu udeležencu v 48 urah poslala potrdilo o naročilu. V primeru, da je termin izbranega usposabljanja zapolnjen, bo naročnik usposabljanja in vsak registrirani udeleženec vzpostavljen stik s ponudbo nadomestnih datumov.

Nekaj dni pred začetkom usposabljanja bodo udeleženci usposabljanja prejeli vabilo za usposabljanje, ki vsebuje več informacij o organizaciji, na primer datum začetka usposabljanja, lokacijo možnosti usposabljanja in možnosti parkiranja na območju.

3. Plačilo usposabljanja

Račun za usposabljanje vključuje šolnino, uporabo računalnikov, gradiva za usposabljanje in izdajo potrdila, ki potrjuje, da je usposabljanje potekalo. V ceno Treninga so vključene tudi pijače med odmori, pa tudi kosilo, če usposabljanje poteka v vadbenem centru Alef. V primeru, da usposabljanje poteka zunaj tega prostora, je zagotavljanje pijač in kosila stvar dogovora med naročnikom za usposabljanje in ALEF. Za obstoječe partnerje in uporabnike se plačilo za usposabljanje izvede po usposabljanju in v 30 dneh od datuma izdaje računa. Za nove partnerje in uporabnike se za prvo usposabljanje izda predračun, ki ga je naročnik usposabljanja dolžan plačati pred začetkom usposabljanja. Po opravljenem izobraževanju se naročniku izda račun. Po prvem plačilu brez težav, ti. plačila v fakturiranem znesku in roku, vsako nadaljnje usposabljanje se obračuna po pravilih, ki veljajo tudi za obstoječe partnerje in uporabnike ALEF trening centra. V primeru, da ima podjetje ALEF Training Credits (ATC), jih lahko uporabi za plačilo ustreznih usposabljanj, preizkusov ali certificiranja. Informacije o trenutnem znesku in načinu uporabe ATC lahko dobite pri vadbeni skupini ALEF. Če ima podjetje Cisco Learning Credits (CLC), jih je mogoče uporabiti izključno za certificirane Cisco treninge. V primeru zamude pri plačilu se naročnik usposabljanja zaveže, da bo plačal zamudne obresti ALEF po stopnji 0,05% neplačanega zneska za vsak dan zamude.

4. Politika odpovedi

Zahteva za brezplačno odpoved udeležbe na certificiranem usposabljanju mora biti poslana najkasneje 35 delovnih dneh pred začetkom usposabljanja in sicer na elektronski naslov si-training@alef.com ali ustreznemu članu vadbene skupine ALEF, ki je potrdil naročilo. V primeru odpovedi manj kot 35 delovnih dni pred začetkom usposabljanja so pogoji za odpoved naslednji:

  • odpoved udeležbe na certificiranem usposabljanju manj kot 35 delovnih dni od datuma usposabljanja - odpovedna pristojbina (brez DDV) znaša 50% cene usposabljanja (brez DDV);
  • Zahteva za odpoved certificiranega usposabljanja mora biti poslana najpozneje 10 delovnih dni pred začetkom usposabljanja. Če bo zahtevek poslan pozneje, se vam zaračuna odpovedna pristojbina (brez DDV) v skupnem znesku 100% cene usposabljanja (brez DDV).
  • Stroški odpovedi se plačajo v 14 delovnih dneh od datuma izdaje računa.

Po registraciji za certificirani test, ki ga dopolnjuje certificirano usposabljanje, naročila ni mogoče preklicati. Datum preskusa je mogoče spremeniti, vendar se lahko za spremembo datuma obrnete na osebo, ki je potrdila registracijo za ustrezni test, najpozneje 3 delovne dni pred predvidenim začetkom preizkusa certificiranja.

V primeru zamude pri plačilu odpovedne ali administrativne takse je obveznost plačila zamudnih obresti v višini 0,05% neplačanega zneska za vsak dan zamude.

5. Organizacijske spremembe

ALEF (ALEF Training Team) si pridržuje pravico, da v primeru nepričakovanih dogodkov - bolezni predavatelja, prekinitve storitev (kot so elektrika, dostop do interneta itd.) Prekliče predviden datum usposabljanja.

ALEF si pridržuje tudi pravico do odpovedi usposabljanja v primeru, da ni dovolj udeležencev za izvedbo usposabljanja. V tem primeru bo naročnik usposabljanja in registrirani udeleženci vzpostavljen stik s ponudbo novega možnega datuma usposabljanja.

6. Elektronski material

V povezavi z novim trendom zagotavljanja elektronskega gradiva za certificirane treninge je potrebno, da udeleženci usposabljanja prinesejo prenosni računalnik ali pa lahko vsaj en teden pred začetkom usposabljanja zaprosijo za brezplačen prenosni računalnik.

7. Končne določbe

V zadevah, ki jih te pogoji poslovanja ne urejajo, je pravno razmerje med naročnikom za usposabljanje in družbo ALEF urejeno civilno. Pravna razmerja, ki izhajajo iz njih ali so v povezavi z njimi, vključno s nepogodbenimi razmerji, urejaja slovenski zakonik, izključujoč nasprotne standarde mednarodnega in zasebnega prava.

V primeru sporov v skladu s temi pogoji poslovanja ali v zvezi z njimi je pristojno sodišče v Ljubljani.

Določbe prejšnjega stavka so zavezujoče le, če je pravno razmerje med naročnikom usposabljanja in družbo ALEF pravno razmerje med podjetji in njihovem poslovanju.

 Cisco Learning PartnerCisco Business Enablement Partner    Comptia F5AWS