Partneri

Saradnja sa partnerima je bitan deo našeg razvoja i uspeha.


CiscoCisco je najveći provajder na svetu u oblasti mrežnih tehnologija baziranih na prenosu podataka, glasovnoj i video komunikaciji na Internetu i u okviru korporativnih računarskih mreža. Partnerstvo kompanija Cisco i ALEF ima više nivoa. U oblasti implementacije rešenja mi smo Cisco Gold Partner, u oblasti edukacije smo Specialized Cisco Learning Partner.


NetappKompanija NetApp je svetski lider u skladištenju i upravljaju podataka. Zbog stalnog ulaganja u razvoj svojih rešenja u mogućnosti su da još od 1992. godine održe dugoročnu vodeću ulogu u uvođenju inovativnih pristupa.


f5F5 Networks je globalni lider u pružanju rešenja za bezbednu distribuciju i upravljanje komunikacijom transfernih aplikacija. F5 pruža sveobuhvatna rešenja fokusirana na ubrzanje, bezbednost i dostupnost aplikacija kako bi se maksimizovalo korisničko iskustvo.


vmwareVMware je jedan od najvećih provajdera virtuelizacije u svetu. Partnerstvo sa ALEF Trening centrom se pre svega sastoji u aktivnostima u okviru edukacije i specijalizacije. ALEF trening centri u Adriatic regiji pružaju usluge autorizovane VMware edukacije gde imamo status VMware autorizovanog trening centra - VATC.


Pearson VUE je globalni ovlašćeni centar za sertifikaciju, kroz čiji portfolio testova se nudi nekoliko stotina IT testova iz oblasti informaciono-komunikacionih tehnologija. To pokriva tehnologije kompanija Cisco Systems, VMware, NetApp, HP, Citrix, TOGAF, CompTIA i drugi. U testing centrima svojih partnera Pearson VUE postavlja stroge zahteve koje ALEF Trening centar ispunjava. ALEF imam testing centre u Pragu, Bratislavi i Budimpešti.